20100904

Írkaland 2010 - 1.Nap

Ébredés, reggeli. (vagy ezt hülység is írni?)
Aliz megismerése. Hello. Várárlás Ashbourne-ben Lidl és Tesco. Ja tényleg délutánra terv Barbecue party. 15:00-ra jönnek (jönnek? ja többen is?), úgyhogy nemártana hazaérni. Kicsit hátrány az útlezárás, forgalom máshova terelés.
FIGYELMEZTETÉS!
Írországban az idő nagyon gyorsan telik! Kérjük vigyázzanak!
De végül meglett. Húsok előkészítése (pl combkicsontozás, pácolás), szén meggyújtása (lehetőleg már legalábbegyszer tapasztalt segítségével - pl.Aliz).
Első vendég, Geoffroy [ejtsd: Zsoffroá], Peti francia kollégája. Hello.
Húsok, zöldségek sütögetése. Következővendég: Daniella, Aliz szlovák kolleginája (@Ryanair). Hello. Azt még mondjuk nem árt tudni, hogy ez koktélparty is egyben. Illetve hirdetve eső is volt, de végül az csak picit volt. Következő vendég: Yu Chen, Peti kínai kollégája. Hello.
Aztán sütés tovább, a shed majdnemfelgyújtása, koktélkóstolás. Evés. Újabb vedégek: Győző (Aliz kollágája) Hello. és a barátja, Csaba. Hello. Koktélértékelés. Aztán játszás Geoffroy vezényletével. Kalózos Kártyajáték, Vérfarkasos kitalálós, és Törpös bányászós (Saboteur).
Nagyonjó hangulat, nagyonritka élmény, mindenkijófej. (meglepő módon senki nem cigizett).
Nem mellesleg megismerkedtünk a Powerball-lal. elég nagy poén. mára már azt mondhatom, hogy 10ezer alatt nem nagyon pörgetek. :)
Aztán bulivége, emberek el, örülünk h megismerkedtünk.
Zuhi, alvás.

Nincsenek megjegyzések: