20070601

kalózok

Nem volt nyitva a teaház, költözés miatt. Naakkor milegyen? Megyünk moziba! Úgyis mostmegy a Karibtengerkalózai3. Áj, elismentünk, ször.
Legalább annyira jó volt mint az első két rész. Mondjuk megállapítottuk Tekiskaribival, hogy ez a film Johnnydeppnélkül elég sokat veszítene az élvezeti értékéből. Kb oanlenne mint hangtojás hang és/vagy szag nélkül.
Elsőre leginkább a Jack Sparrow hallucinációs-skizoid jelente tetszett a sivatagban, eléggé szétröhögősvolt. Újarcként feltűntbenne Chowyunfat, meg sok wicces kalózvezér a spanjaival, meg dzsekszperró apja (hogywananyu? [..zanza..] jólnézki:) ). Meg lehetett tippelni h ki nemfogja lesmárolni a csajt a film végéig. De egészében véve a film jó, nemigen wannakbenne unalmas részek, vagy rossz effektek.
Nem filmileg, hanem szervezésileg ezúton szeretném megköszönni a Palace Cinemának, hogy egy 168perces filmbe betett egy 10perces pisiszünetet (amimég a gyűrűkuránál sem volt, pedig az hosszabb). Meg amúgyis. Moziban pisiszünet? Aki csak ígybírja, nézzen otthon TVt, abban nyomnakneki szünetet 20percenként. Ja és külön köszönet azért, hogy megmutatták, hogy milyen a moziban a hang ha monóban adják, körülbelül a film 3/4-ében, persze random váltogatva a normálhanggal.
A köszönetnyilvánításom akkorlehet teljes, ha kifejezem hálámat a hátunkmögöttülő 12es átlagéletkorral rendelkező kb 4darabos kislányszettnek, közülük is különösen annak, aki a székünk közé tette fel a lábát, és annak illóanyagaival tudta a film közbeni érzékhatásokat a Szaggal bővíteni , mintegy a kalózok romlott fogaira feleletként (ill. hogy a székemet néha enyhénrezgő üzemmódba kapcsolta /biztos izgult 8-) ).
Áj, köszi dzsekk, köszi PalCin, és köszi büdöslábúlány

Nincsenek megjegyzések: