20070515

WaN TöRzS (2. rész)

És ha már létezik Wan TöRzS, úgyértwe h megjelent mint jelölhető objektum : WaN TöRzS [valóságkutatótörzs], mint fiktív személy, vagy ahogy később hallottam, mint gyűjtőpont v csomópont (én továbbrais maradnék a virtuálisközösségnél, mert sokkal szimpibb a hangzása ;) ) ; szal ha már így létezik, lehet vele csinálni dolgokat...

Jelölgettem emberkéket, egy idő után emberkék is a WaN TöRzSet. főként a kíwáncsiág hajtott eleinte, h hány ember fogadja el a jelölést csak úgy, és mennyien utasítják el.
Az elfogadók között bizonyára legtöbben azok voltak akiknek jóaza plusz1 ismi; meg akik engem ismernek; meghát voltak köztük kíwáncsi emberek, akiket érdekelt h milesz belőle.
A legfurább viszont az, h azoknak a száma, akik megkérdezték h miisezazegész, és nemcsak nyomtak ismeremet v nemismeremet, nagyonkicsi volt (kb. max 5% )
Gyűltünk is szépszámmal, 11.000 fölé (egész pontosan 11.123 )..

Aztán törölték a regisztrált felhasználók közül. Nem szóltak előtte, utánasem. megkérdezésre aztadták tájékoztatásul, h pl. azért mert felhasználói bejelentések érekztek a random, ismeretlen bejelölgetésre..
Wannak érdekes emberek.. nem wagyunk egyformák, mindenki más, aztmondják ez a szép benne :)

Nincsenek megjegyzések: