20080608

blogolás

igaz, hogy ritkásan wannak ide bejegyzések, dehát ez wan. wannak más dolgok is, amikkel foglalkozva wan. néhány ami akár napiszintű is, mint például a melyikfilmetláttamlegutóbb.
kb egy éve wan meg ez a blogom, akkor nemigazán volt bennem tiszta a blogolás fogalma, mikéntje, meg ilyenek, de azt kell mondjam, hogy blogolásügyileg nem igazán változott / fejlődött az elképzelésem, néha beírom ami wan..
lehet találkozni blogokkal, amiket a szerző, blogoló abbahagyott. nem is kevéssel. amikor ilyet látok, olyan érzés, mintha elhagyott ház lenne, amit elkezdett már benőni a dudva, és kíváncsi wagyok, vajon visszajön-e a tulaj valaha, vagy elköltözött. és ha el, nem adja meg, hogy hova? és ha otthagyta, de végleg, törlődik-e, vagy simán belekövül az internet megamasszájába?

3 megjegyzés:

Manta írta...

vagy csak elutazott a tulaj messzire és élményeket gyűjt, ilyen is lehet, nem? vagy nincs ihlet. kitudja.

YoRkE írta...

persze, lehet, nade mondjuk aki több mint egy éve? vagy mégtöbb?

zen írta...

...hát igen, valamikor évezredekkel kimondott szó visszhangzik -e még? vagy ha odamegyünk a térben ahol kimondatott ezermillió évvel ezelőtt akkor meghallgathatjuk? vagy ott lebeg a hang... vagy hova tűnt? rezése feloldódott az alprezgésben, frekvenciája visszatért a forráshoz?
és ez amit írunk itt a képernyőn most látszik, aki tudja hol érhető el megnézheti... és amikor nem nézi senki akkor hol van? valamelyik szerveren 1-esek és 0-ások sorozata, kódolt gondolatok. de a fejemben akkor egy dekóder van? és mi az amit érzékelek egy gondolat amikor belép amikor gondolom az mi? hullám? és miért így érzékelem? hm, lehet a blogokkal az van, hogy a tulajnak sok másfajta sorrenű 1-esek és 0-ás sor jutott a dekóderébe, és éppen azokkal van elfoglalva...

és engedjétek el Blájent!!!