20080515

WaN TöRzS (5.rész)

véletlenül vettem észre, hogy a WaN TöRzS történetét (ha nevezhetjük annak), éppen egy éve kezdtem el írni ide a blogba..
a legutóbbihoz képest annyi változás wan, hogy végül iwiwen nem mentünk rá durwán a 3333-ra, hanem diszkrét klubbá alakítottuk. persze ki tudja nem-e lesz új profil 8-)
juteszembe, azt elfeledtem ideírni, hogy akkoriban, 2006végetáján, ha jólelmlékszem, mikor volt az a jósokismi (ami ma már általánosnak mondható, de akkor max Győzikének volt több, pedig őt azé tényleg ismerik egypáran), voltak érdekes sztorik, vélemények, satöbbik.
Az egyik kedvencem az volt, mikor egy tanuló írt üzenetet, amelyben az volt, hogy számtech-órán azt mondta nekik a tanár, hogy kap egy ötöst, aki kideríti mi is ez a WaN TöRzS igazából, és hogy segítsekmár mert jóljönne az ötös mert nemtúljó számtechből és mondjam el, hogy mi, erre elmondtam, hogy hát nemtudni pontosan, mondja azt a tanárnak, hogy hirtelenvéletlenszerűen alakult közösség tervek és célok nélkül. Meg is mondta neki, és írt vissza üzenetet, hogy nem adott a tanár ötöst, mert ezt már ő is tudta. nabazz:) jóegygenyó..
mindenesetre új honlap lesz, illetve mondhatnám, hogy wan, mert tegnap nagyjából készen lett váz (érdekes h pont 1 évre az itteni bejegyzéstől, és totálnemszándékosan), igaz, hogy még tartalmi feltöltés zajlik, de a tervek szerint olyan témák, amik amúgy is folyamatos frissítést igényelnek.
ja tényleg, volt is róla szó, hogy mítoszok alakjais, meg helyeis-fogalmais, népes-kultúrás, szimbólumos honlapok keletkeznek, de aztán rájöttünk, hogy nabazz ez WaN TöRzS :)
úgyhogy össze lettek fogva, és szépen kiegészülnek egy fórummal..
egyelőre ez a terv. bár mint tudjuk tervezni eléggé nagy hüeség..
naszóval ez.

Nincsenek megjegyzések: