20080418

szünetszün

na, most hosszú ideig nemvolt itten semmi, demost a tervek szerint szünetelni fog a szünet :)
történt egy-két dolog, ami nem lett leírva, majd most bepótolódik feltehetőleg.
például végére ért a YoRkEsPoT, most azon gondolkodom, hogy mióta volt, de asszem 2007. júniustól, de nem mernék rá megesküdni. az indok a megszűnésre az érdektelenség.
saját szórakoztatásra ment az utóbbi időben, folyamatosan elkoptak az emberkék akik kezdetben (és folyamatában becsatlakozwa) érdeklődést mutattak.
de hát ez wan..
mostanában főként a Tala Galériával wagyunk elfoglalwa. Elkészült a honlap angol változata is végre, és mypace-en is fennwagyunk . nagyon sok pozitív visszajelzést kapunk, és nagyon örülünk neki. a meglepő , hogy nem azoktól akiktől számítanánk rá, hanem abszolút réglátott emberektől/vadidegenektől másországokból. emiatt kicsit átértékelődött az emberekhez fűződő viszonyulásunk. természetesen nem a pozitív, hanem a Bármilyen visszajelzés hiányáról beszélünk kedves és kedvtelen ismerőseink irányából. és ha szóvátesszük, mi wagyunk a genyók, meghátugye az nemúgywan, nemondjukmá.
valószínűleg egyszerűbb japánból, új-zélandról, vagy mondjuk argentinából, vagy dél-afrikából írni egy-két szót a számukra teljesen idegen embereknek.
elfogadtuk, hogy ez wan. legalább most már minimálisan sem kell éreznünk bármilyen elvárással kapcsolatban rosszul magunkat :) mindenki szabad, azt tesz amit akar, ha meg alkalomadtán bármilyen egyezés wan, örülhet mindenki.
festegetünk, zenélgetünk (főleg dobolgatás), meg jólérezzük magunkat.
meg talán többet fogok írogatni ide..



1 megjegyzés:

Manta írta...

bizony ez így wan! mi így látjuk akinek meg nem tetszik vegye magára. :)